Мотивирай своето утре с #НаКрепосттаСме

Намери табелите!            Изкачи се до крепостта! спечели награди!

Къде са табелите?

Качи се и виж!

Огледай се за подробностите около входа на Крепостта “Меджиди Табия”!

Период на предизвикателството

В периода 13 юли – 13 септември 2021 г. – изкачи стълбите до Крепостта, направи снимка пред някоя от табелите на кампанията /виж картата/ , публикувай във Facebook или Инстаграм като НАПРАВИШ ПОСТА ПУБЛИЧЕН и сложиш хаштаг #НаКрепосттаСме и мотивирай, отбелязвайки някого друг! Трябва да ни кажеш и кой е твоят мотиватор – човекът, който те е предизвикал!

Може да си вземеш другарче, може да организираш и предизвикаш спортния клуб, в който тренираш и да отидете заедно, можеш да поканиш колегите от офиса, а защо не и цял училищен клас?! Добре дошъл си и ако си родител на дете и искаш да го мотивираш да е една идея по-активно през летните месеци!

Ти реши!

Когато вече си горе или при останалите табели по стълбите, задължително трябва да направиш снимка и отбележиш поне един човек – приятел, близък, роднина, колега, дори обществена или популярна личност от Силистра. Може да предизвикаш и мотивираш професионалната си гилдия, а защо не и някоя друга? Обръщаме ти внимание, че в поста трябва да присъстват конкретни имена, а не името на клуба или фирмата, например. /Ако не използваш Фейсбук или Инстаграм, има и още 2 опции за участие – Вайбър или Имейл./ Намери информацията на последната табела до Крепостта!/

Тази кампания е

насочена към активиране на младежите до 18 години, както и родители с деца. Внимание!!! Всеки е добре дошъл да се присъедини и да бъде мотиватор на младите хора без значение в коя възрастова група се намира!

Наградите

А за да е по-силна мотивацията – можеш да грабнеш страхотни награди, които ще раздадем при закриването на кампанията:

* спортен велосипед,

* спортен екип на популярна БГ марка,

* раница на популярна БГ марка

* и още 32 по-малки награди,

свързани със спорта и активността.

Правила на играта:

За да участваш за наградите, трябва задължително да направиш актуална снимка пред  някоя от трите табели по трасето и да тагнеш някого /броят е неограничен/. Ако отбелязаният не пусне /изпрати/ своята снимка, ти участваш в кампанията само пасивно, но не и в томболата за наградите. Така ще постигнем ефектът на доминото и ще се взаимо-мотивираме!

КАК УЧАСТИЕТО ТИ ДА ДОСТИГНЕ ДО НАС:

/ избери най-удобният за теб начин /

 – чрез публикация във Facebook или Instagram, включваща снимката и хаштаг #НаКрепосттаСме. Задължително отбележи някогонай-малко един, който да продължи предизвикателството. *

– чрез Viber на номер +359 894 41 95 64  като в съобщението изпратиш снимка на табелата, твоите  имена и имената на тези, които си предизвикал  най-малко един, който да продължи предизвикателството. *

– по имейл: cko.silistra@gmail.com като в съобщението ни изпратиш твоите  имена и имената на тези, които си предизвикал  най-малко един, който да продължи предизвикателството. *

* Трите големи награди ще се спечелят от тези, които са отбелязали най-много хора, които са приели и изпълнили предизвикателството в кампанията “Мотивирай своето утре”.

Успехът се постига с мотивация!

На това акцентираме в часовете по кариерно ориентиране в училищата. Искаме да разкрием с учениците техните силни страни и потенциал и да ги мотивираме да са успешни!

Успехът е понятие, което има различни измерения. За някои намирането на престижна работа е успех, за други – успех са ежедневните малки победи, които постигат.

Тръгнали по пътя към успеха, срещаме различни хора, които може да  ни предизвикат, да ни сътрудничат, да ни мотивират.

Karta-Na-Krepostta-Sme
Na-Krepostta-Sme-uchasti
Обувай маратонките, защото #НаКрепосттаСме те очаква!
Начало на кампанията: 13 юли 2021 г.
Край на кампанията: 13 септември 2021 г.
Event за наградите: 16 септември 2021 г. – площад „Свобода“

Организатори

Кампанията „Мотивирай своето утре” с  #НаКрепосттаСме” се осъществява от Център за кариерно ориентиране,  Община Силистра, МКБППМН и ОСНВ/ПИЦ. 

Не чакай прекалено дълго, за да потърсиш професионално мнение за твоя образователен път! Потърси кариерен консултант напълно БЕЗПЛАТНО!

Задължително поле *

Задължително поле*

3 + 9 =